Advocaat Zuidholland

een advocaat vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

bouwman thewessen van winden advocaten

ons advocatenkantoor is een full-servicekantoor in de gemeente westland. wij bieden topkwaliteit tegen een scherpe prijs. onze specialisten zijn actief op het gebied van arbeidsrecht, personen en familierecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, bestuursrecht en faillissementsrecht.

s-gravenzande
telnr :


Uluman Advocatuur

Uluman Advocatuur

Specialist in arbeidsrecht en ontslagrecht.

Belt u direct voor gratis advies:

010-798 24 93Rotterdam
telnr : 010-798 24 93


Kruijdenbergadvocatuur

Kruijdenberg advocatuur is gevestigd te Den Haag in het kantoorgebouw "Haagsche Hof" aan de Parkstraat 83.

Mr. Paul M. Kruijdenberg is sinds 1983 advocaat.
Hij heeft zich in de periode van meer dan 25 jaar dat hij als advocaat werkzaam is geweest bij grote advocatenkantoren, gespecialiseerd in o.a. het aansprakelijkheidsrecht, letselschadezaken, bestuursrecht en vreemdelingenrecht. Daarnaast worden ook incasso zaken behandeld.

Uurtarief EUR 125,-- exclusief 5% kantoorkosten de BTW.
Gratis kennismakingsgesprek van maximaal 30 minuten.Den Haag
telnr : 0703538229


Van der Wouden, Bonarius en Van Hecke

Mr. P.A. van Hecke, advocaat te Rotterdam, is reeds jaren actief binnen het vakgebied van het personen- en familierecht en lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators met een volledig afgeronde specialistenopleiding alsmede een aparte opleiding tot scheidingsmediator. Voor de kwaliteit van de dienstverlening wordt alleen het beste nagestreefd. Hiervoor is er een uitgebreid netwerk van professionele externe adviseurs. Er is veel ervaring met de afwikkeling van complexe huwelijkse voorwaarden waaronder niet nagekomen verrekenbedingen.Rotterdam
telnr : 0104363666


Advocatenkantoor Van Veenendaal

Advocatenkantoor Van Veenendaal is een jong en dynamisch kantoor, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het kantoor heeft een ?no nonsense? mentaliteit en wordt aangemerkt als zeer gedreven. De medewerkers bieden op professionele wijze rechtshulp aan binnen de ?pro deo? advocatuur en de commerci?le rechtspraktijk. Het kantoor verricht werkzaamheden in de lokale, nationale en internationale rechtspraktijk.Den Haag
telnr : 070 - 7442195


Advocatenkantoor Berghout

Advocatenkantoor Berghout staat voor betrokkenheid, professionaliteit, een gedegen kennis van meerdere rechtsgebieden en een tomeloze inzet. Ons kantoor behandelt zaken op het gebied van het strafrecht, personen- en familierecht, handelsrecht en bestuursrecht.
Uw belang staat bij onze dienstverlening voorop. We staan particulieren en kleine ondernemingen bij, zowel op basis van financierde rechtsbijstand als tegen een redelijk uurtarief.

Het kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken.

Bent u dus op zoek naar een advocaat die niet alleen oog heeft voor de zaak, maar ook voor u, dan bent u bij Advocatenkantoor Berghout aan het goede adres.
Delft
telnr : 015-2130300